« what makes your heart happy? | Hoofdmenu | just pick up your pencil, and draw :) »

01/05/2017

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Inge

Woei!!! Ik kijk er naar uit om je nieuwe scrapavonturen te zien.

Marianne

Ik ben benieuwd wat je er van gaat maken!!

Petra

Ooh wat leuk! Ik hou van scrapbooken, maar kom er te weinig aan toe. Lag de laatste 2 jaar veel te veel druk op om ook online (en vooral in mijn 1900+ Facebookgroep) dingen te laten zien. Maar ik liep er helemaal in vast. Een oude hobby die ik wel weer oppak, omdat ik het zó ontzettend heb gemist: is het dagboekschrijven én tekenen. Dus dat ga ik weer meer doen! En bloggen, oh man, wat mis ik het vrij & blij bloggen. Ook dat ga ik weer oppakken. Fijne post Revlie! Ik kijk uit naar alles wat je gaat maken dit jaar. <3 Liefs, Peet

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...