« 2016 is here, time to reflect and think about 2015 | Hoofdmenu | mixed media canvas "ain't nobody got time for that" »

01/18/2016

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Karin

ZOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
Een hele goedemorgen!
Wat gaaf en wat heb je de boel zo mooi in het snotje.
Ik ♥♥♥ vooral je memory keeping planner....

marsha.

Hahaha, ja!!! Ik keek naar de foto en dacht: huh? Dat komt me vaag bekend voor! En toen las ik je opmerking eronder... LOL!

Vet cool om al die planners met uitleg te zien!

<3!

Sonja Gortzak

Geweldige blogpost! Ik hou ook van planners en kan steeds niet de "perfecte"vinden maar ik realiseer me door jouw post dat ik misschien ook gewoon wat extra planners nodig heb omdat het gewoon allemaal verschillende delen van het geheel zijn en niet allemaal in 1 produkt te vangen zijn.

Ik heb de Leonie Dawsone worksbooks en een weekly planner met project tabs in een Filofax maar ik denk dat ik nog een Get Stuff Done ding nodig heb (maar ik vind het Get TO Work Book wel erg prijzig). En ik ga neig ook naar een simpelere manier van scrapbooking. Zit erg te dubben over de HS Memory Planner. Maar goed, ik doe ook al aan OLW en ik heb een ouderwets dagboek... Gaaf om te zien hoe jij hem gedecoreerd hebt.

Gebruik jij trouwens ook nog een online kalender? Ik heb sinds een jaar Google Calendar en dat vind ik echt een uitkomst omdat je zo makkelijk (en netjes) dingen kunt aanpassen en verschuiven of wekelijks, maandelijks kunt herhalen.

Mama

Most awesome & honest & useful blogpost I have EVER seen!
Thank you & big hug from NYC :)

Petra

Zo herkenbaar. Maar dat 'Gettoworkbook' heb ik nog niet en wil ik héél graag. Maar even serieus: heb jij daar echt 70 dollar voor betaald? Ik vind dat nogal veel geld voor een planner. Ook als het dé planner is.

Za

Amazing!!! 7 of them! Oh gosh!!! Love what you do with all of them but couldn't keep tracks of so many ;-) . I own a Get to Work book too and use this one mostly. Love to see your doodles, and drawings and colours, as usual!

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...