« what i created for our art mashup! | Hoofdmenu | new video series: REVLIE. being an entrepeneur »

04/13/2015

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Bibi

Oooh wauwie wat leuk! Ik doe graag mee, en heb braaf alle opdrachten uitgevoerd =^-^=
Ben toch wel helemaal weg van je notebooks (heb verschillende cuties), maar eigenlijk is alles leuk wat je maakt. Wat heb ik gepind met #revlie, notebook 'let your heart be light'...

kim

Ik hoefde niet lang na te denken welke ik zou pinnen. Ik vind de print van de luchtballon 'you are magic' zo schattig. Ik vind het typisch revlie maar toch ook weer niet. Misschien omdat er geen vogeltjes op staan ;-). Mijn pinterest naam is Scrapellaneous

Maaike

Thema there was magic love, ik vind hem zoveel blijdschap uitstralen. Je voelt je vanzelf welkom. Ik zie deze wel hangen in mijn nieuwe huis. Maar hoe kan ik deze pinnen. Oeps of ben ik nu wel heel blond.... De camera tas is ook geweldig, die ga je helemaal bij inpakken. Lijkt me geweldig.
Grtz Maaike

Mirjam de Vriend

Die mooie tas zou zelfs bij meer dan een van mijn hobby's passen! Op mijn board I like blue is mijn pin te vinden. De mooie blauwgroene kleur van het notebook past daar precies. https://www.pinterest.com/pin/402016704213821203/

Mirjam de Vriend

Deze heb ik er ook bij gezet https://www.pinterest.com/pin/402016704213821354/

Sungi Verhaar

Wat een actie Revlie! I like ❤️

Ik heb er meerdere gepint onder things I like. Ben echt een enorme fan!
Degene die ik gekozen heb (uiltje op het notitieboekje) staat op dit moment het dichts bij mijn eigen gevoel en is de reden dat het voor mij spreekt. Ik vind het een mooi balans wat je gecreëerd hebt! Het uiltje spreekt liefde, vertrouwen en rust uit en wordt versterkt door de mooie rode kleuren combinatie! De tekst is echt pakkend en maakt het geheel compleet! Het geeft de burger hoop wanneer je niet lekker in je vel zit of iets naars meegemaakt hebt. Ik zou er blij van worden als ik dit van iemand die dichtbij staat kreeg. Het is ook zo lekker functioneel, omdat je gelijk je gedachten hierin kwijt kan.
Keep up the good work Revlie, want het is echt bijzonder mooi wat je allemaal creeerd!

Complimenten voor Pilger Bags! Prachtige verzameling van ook vrouwelijke cameratassen. Ik wist niet van het bestaan, maar maakt het meenemen van je camera en objectieven een stuk aantrekkelijker 😊.

De tas zou echt een cadeautje zijn en perfect matchen met mijn hobby 😊

Hoop dat er een hoop gepint wordt Revlie! Succes met uitkiezen!

Liefs, Sungi

https://nl.pinterest.com/sungiverhaar/

Annemiek

One of your biggest fans pinned her NOT so little ass off;)
Ik heb een enorm zwak voor het lieve, schattige, aandoenlijke meisje van you are magic, ben serieus verliefd oo haar.... Dus heb de kaarten gepind en ik heb de print gepind. Ook de notebook met het enorme vakantiegevoel kreeg een pinnetje!
Love to win the bag!!!!!!!
Mijn naam op Pinterest: lucencas ( Annemiek Hass, inmiddels roth, maar daar nog niet)

Femke D'dey

Hoi Revlie en Silvia,

Wat word ik vrolijk van jullie! Ik ben op de een of andere manier in een proces van zelfvernieuwing beland, vind nieuwe kracht in mijzelf en dat komt tot uiting in mijn creativiteit yay! Toen ik het 'Dare' notitieboekje zag, weerspiegelde dat precies mijn gevoel. Stukje zelfreflectie, een aanmoediging om (ook de minder gelukte) projecten af te maken... Het uiltje verdiende dus absoluut een plekje op mijn Crea-bord.

Bij mijn innderlijke groei hoort eigenlijk ook een stukje uiterlijke bloei. Het is tijd om mijn logge Crumpler camerahutkoffer in te ruilen voor een eleganter model! Wat een mooie timing zou het winnen van die stylish Ketti zijn :D

https://www.pinterest.com/pin/334321972314893864/

Thanks for the little rays of sunshine,

Liefs Femke

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...