« happy birthday to our own little King | Hoofdmenu | wanna learn how to create a lovely mixed media canvas? NEW workshop! »

04/29/2015

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

annemiek

EMDR heeft het ook voor mij gedaan. Jarenlange frustratie, woeden, angst, verdriet kreeg ineens een plek, ik voelde me bevrijd!
En nu zie ik dezelfde situatie weer opnieuw afspelen in m'n hele nabije omgeving. En ik kan haar helpen....dankzij de therapie en dankzij mijn ervaringen hoe het niet moet....
Daar ben ik zo immens dankbaar voor en blij. De mensen die mij pijn hebben gedaan hebben mij veel afgenomen, maar uiteindelijk ook veel gegeven! Ze hebben zich vooral zelf iets kostbaars afgenomen...
En voor jou: good for you!! Ik herken vaak zoveel in jouw verhalen dat ik er soms bang van word, maar zie ook de positieve overeenkomsten. Zo hard geprobeerd om je de grond in te trappen, waar je zelf ook leuk aan meedeed, maar het heeft je niet klein gemaakt, maar een vechter werd geboren!
So GOOD FOR YOU!! Good for us;)
Dikke kus

marieke

Je bent zo dapper, Revlie!

Ik heb ook EMDR gedaan. Geen jarenlange frustratie maar een traumatische ervaring rondom mijn eerste zwangerschap. Dankzij EMDR werd ik van een panisch, verdrietig mens eindelijk weer vrolijk en mezelf en kon ik alles achter me laten. Voor mij is EMDR echt mijn redding geweest. Ik hoor van mensen die net als ik HELLP hebben gehad in hun zwangerschap nóóit meer de oude zijn geworden. Mij lukte het dankzij EMDR binnen een jaar. Ja ik kan echt iedereen met traumatische ervaringen of fobiën aanraden naar EMDR te informeren. Wel via de huisarts altijd.

Janine L.

I absolutely know what you mean, I am working on it for also 20+ years. The abusers did a lot to me too. BUT I am fighting, and I won't stop fighting. :)

Monique

Heftig om te lezen Rev, want ik wist niet dat er zo veel angsten waren. Wat een impact. Zo knap hoe je stand wist te houden en dit te overwinnen. {{{{
Virtuele dikke knuffel}}}}

eef

Weet je waar ik me elke keer weer over verbaas? Dat je ondanks je duistere verleden zulke blije canvassen (en andere projecten) weet te maken... Het bewijst maar weer dat je je eigen toekomst kunt bepalen.

Ik herinner me dat mijn zusje een keer tegen me zei dat haar psycholoog tegen haar had gezegd dat het haar verbaasde dat mijn zusje en ik niet in de goot waren beland door ons verleden. We waren sterke vrouwen. De psycholoog zou eens moeten weten wat we daar allemaal voor hebben moeten doen. Gelukkig heb ik een man gevonden die me in alles steunt. Dat scheelt al de helft. ;-) xxx

Sungi

Jeetje Revlie, wat een verdriet heb jij al moeten meemaken in je jonge leven. En prachtig om te zien hoe jij je energie omzet in iets positiefs en krachtigs in je werk. Al heeft het jaren geduurd en ben je er voor je gevoel misschien nog niet, mag je ontzettend trots op jezelf zijn! Je bent tenslotte een fantastische vrouw en mama! Dat stralen je kinderen uit. Bedankt voor het delen van je verhaal! Daar is ook kracht voor nodig ;). Xxx

Eliza

Wat een heftig maar ook goed verhaal om te lezen. Ik, als anoniem internet persoon, ben helemaal plaatsvervangend trots op je :-)

Sofia

So good for you, Revlie!

Petra

Heftig verhaal, maar oh wat ben je sterk. Ik heb echt bewondering voor jou, hoe je met alles omgaat én hoe open je hierover schrijft. Dikke complimenten! (En een dikke knuffel!)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...