« 52 promises in 2013, in a notebook! | Hoofdmenu | the girls. and picking up scrapbooking. »

01/08/2013

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Sanne

Ik moet altijd zo om je verhaaltjes lachen. Zie het helemaal voor me. Wat een gave pop! Love it! Wie weet word ik morgen wakker en kan ik opeens haken... (*zucht*). Had ik maar wat meer tijd om me erin te verdiepen... Oh, en over de ogen: ik vind ze geweldig zo! Het haar is ook te gek! Welke kaft krijgt je notebook nog meer? Dan wacht ik nog even met bestellen ;-) Succes met knutselen vandaag en veel plezier. Wie zien vast wel weer wat je hebt gemaakt, toch?

Liefs Sanne

Petra Coolen

Wat een SUPERLEUKE monstergirl!
Ben benieuwd naar je nieuwe webshop.

Riikka

You are so true with that title - cuteness overload!

Scarlett

Oh dear me!!! I am blown right out of the water!! You just keep on inspiring me to get my hooks out and try, try, try! She is seriously darling as are her monsters - ahh! I will crochet, I will crochet, LOL!!!

dawn

aawwww how cute these are, I can see why the kids circle around waiting to grab them up. LOVE IT!!

ooohhhh I MUST GET ONE OF YOUR JOURANLS, MUST MUST GET ONE SOON, YIPPEE!! I LOVE THEM AND THEIR LITTLE SIZE!!

Irene

WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW
moet ik nog even doorgaan?
WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW
(en de WOW is niet gekopieerd... zo onder de indruk ben ik)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...