« Creative Jumpstart Summit 2012 | Hoofdmenu | he is her lobster. »

12/19/2011

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Vanessa

ooooh, dit vind ik zo erg voor jou ! Ik was zelf niet ingeschreven (afstand en hoop kids = geen workshops voor mij :/) maar ik had er zo'n zin in, 't leek mij zo'n interessant weekend ! Hou de moed erin

Isolde

Ik vind dit zo jammer voor je, Revlie!
(((hugs)))

Irini liolia

Revlie I am so sorry to hear about this decision. I understnad you pain as I organise scrapbooking crops here in Athens and I know how difficult it is to get people to come the risk you take. We are in a financial turmoil here in Europe and I am sure most people will make last minute decisions to come to the event due to the economic uncertainty. I am one of those I was so excited about the event but I did not want to join and then cancel on you later.
We are in a very difficult situation here in Greece and serious financial decisions cannot be made till the utmost last minute!
sorry for the ramble it is just that I understnad you and your frustration.
I am positive that the next time you organise the event a lot more people will come!
Your dream will come true!
hugz
irini

Marit

Ik vind het vreselijk jammer voor je Rev... je was er zo enthousiast over en had er zo'n zin in. Je moet je de laatste weken wel echt k*t hebben gevoeld... sterkte - en ik hoop dat je toch hele fijne kerstdagen hebt!

Jenneke

Zoooo jammer....
Voor ons maar vooral voor jou!
Misschien later, wie weet.

Hou je haaks!

XXXJenneke

Thinkie

jammer joh! ik was graag gekomen maar kon me de kosten niet veroorloven.

susanne

och wat sneu dat je dit hebt moeten beslissen...het was je zo gegund!!!
Ik ben en blijf fan van je.

Felicitas Klink

oh revlie, that's so so sad. please don't give up your dream. someday it will be possible, i believe in that!
hugs Felicitas

Irma

Dat spijt me zo ontzettend voor je. Ik kan me voorstellen hoe je je nu voelt! Het was ook echt een droom-event! Maar dat krijg je vast nog eens op de been!
Groetjes - Irma

Riikka

Huge hugs to you! I'm so sorry to hear that you have had to make such a hard and sad decission! Don't give up on your dream!

corinne

Kut!

Veronique Schepers

Hoi Revlie,

Wat ontzettend jammer dat je deze beslissing hebt moeten maken. Zelf had ik er heel graag bij willen zijn maar ik kon het me nu ook financieel niet veroorloven. Als ik in een andere positie had gezeten had ik me zeker aangemeld.. Toch alvast een fijne kerst gewenst en hopelijk komt je droom toch nog een keer uit.

Groetjes Veronique

 Lisa

Sorry to hear it's not going to happen. I hope this doesn't dishearten you. I'm sure there are lots of girls like me that would have loved to have come along but by the time you add in air fares and hotels etc.. it just is too pricey for me right now, but it's not that the workshop didn't sound good, the opposite. It sounds amazing with amazing teachers. Just not a good time right now
: (
Maybe another time.
Hope you have a lovely Christmas and wishing you a very happy 2012 x

Marjanne

What a pity! I only learned about this weekend today. Maybe you should have involved the mixed media community?

Marjanne

And the Art journaling community?

Anneke

Hoi Revlie,
Ik vind het zo sneu voor jou dat je je droomevent hebt moeten cancellen. Om verschillende redenen had ik me nog niet ingeschreven, maar daar heb je nu niets aan. Kop op, ga verder, ik kijk echt elke dag op je blog en moet elke keer toegeven dat je echt super bent! Ik hoop voor jou dat je uw droom ooit kan laten uitkomen. Go revlie Go!
Ik wens je leuke feestdagen en het allerbeste voor 2012 voor u & uw familie
Dikke X

Suus

WAT ONTZETTEND SHIT VOOR JE REVLIE !!!!
Alles lijkt wel te stoppen of op te houden op dit moment en dat is zo ontzettend jammer.Iedereen houdt zijn/haar hand op de knip.Zo ook hier, bij ons is het niet anders.Rustig aan en geen gekke dingen doen maar evengoed vliegt je zak uit :-(
Ik hoop voor je dat het in de toekomst wel gaat lukken en dat we dan kunnen zeggen...
Dit was echt VETCOOLESHIT!!!!
XSuus

Nienke

wat rot voor je! Ik kon helaas niet, omdat ik altijd in het weekend werk. Maar kop op, en een nieuwe kans in 2012!

Denise Morrison

Revlie, in no way is this a reflection on you, your talent, your idea or your dream. Sadly it is just the economy right now. I would have loved to have come, you know that! But I think I am not alone in just not being able to afford it. It was sooooo worth the price but I think maybe it was just the timing. It WILL happen. You will make this work again another time. Love you, don't stop believing in your dream!!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...