« faker. | Hoofdmenu | Scrapstreet Magazine. »

10/18/2011

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Anneke Vermeiren

Hoi Revlie
Oh, wat zou ik deze giveaway graag winnen ! Waarom juist, wel gewoon omdat ik dan eindelijk eens echt een reden heb om mijn strijk 4 (!) weken te laten liggen ;o)
Grtz, Anneke

Zena

That's a challenge that needs me to share my story and thus tell why I really, really am despreate in need for an online class. Till the beginning of this year I bought a lot of scrapbookstuff. I made things and read magazines en followed scrap-blogs. I was very much in to it. I even did some face-to-face scrapbookclasses here and there. But I have no friends that got as enthousiastic as I was about it. And in the end I didn't want to go alone and be alone in scrapbooking. Other activities with friends came in place and I fell in a deep and dark scrapper's-block. What do I say? A total black-out, that was....
Now my little scrap-room has been all alone with all these pretty stuff and it waits and waits for me to come in. It only sees me when I put away memorabilia there or bring a stash of printed foto's (which I'm very much behind with, despite my very good looking men on them...)
It's a very sad but true story, in fact.
I've been following this blog and this is the only scrap-blog I kept following. So this party must be awesome having you there. I'd love to get on de scrap-boat again and have a cruise to get me back in scrapping!
And winning it would tell me it is ment to be for me to do this and get back on track!
For my son who loves to scrap with me, it would be great during the hollidays next week!

x

Neelu

I enrolled for this class already, so it's OK if I don't win hehe. But I'am super excited to know that you would be joining us at the party too!!! yaaaaaay!!!!

Neelu

@Zena - I feel for you Zena and I hope you win. Just two days into it and I'am glad that I joined.

Melinda T

Shimelle's classes are always awesome, this party would be no different! :D I've been hoarding paper for forever and one reason is that I don't know how to mix and match paper! Honestly, sometimes its intimidating or too pretty for me to cut up! I need some serious help!!! I want to enjoy my paper and not just store it away!

Margie Visnick

I have so much leftover paper-this class would be fantastic to take! Thanks for a chance to win!

Mendy

Ik heb me al aangemeld voor de online class. Al tijdens het lezen van je blog. Ben zo lekker impulsief ;-)
Ik kan wel een partyfeestje (zoals onze 4jarige Lotte het noemt) gebruiken om veel (nog niet afgedrukte) foto's te scrappen en m'n mooie papier te gebruiken.
Ik heb er zin in!!!

Kate aka stinkydudette

I have way too much pretty paper that I can wallpaper a mansion from floor to ceiling! lol.. Besides, I don't like gate-crashing, so I would like an inivte to this party! I'll bring cupcakes!

Inge G

Waarom? Daarom! Ok... mmm... te gemakkelijk antwoord? Omdat ik het waard ben?!! Omdat ik aan het verbouwen ben en het allemaal een beetje beu ben. Omdat ik al bijna twee jaar niet meer gescrapt heb en er nu volop weer wil invliegen. Omdat ik ons Shimelle fantastisch vind. En u natuurlijk ook, maar wil niet te slijmballerig over komen. ;-) Omdat ik net 350 foto's heb laten afdrukken en die natuurlijk gescrapt moeten worden. Omdat het zo vlug donker wordt en scrappen dan gewoon gezellig is. Omdat elke vrouw een beetje me-time and fun verdient. Omdat...

Ellemieke

Waarom?
Omdat ik zooooo graag uit die enorme scrapdip wil komen en dit me de boost kan geven om het scrappen weer op te pakken.
Omdat ik al dagen met 2 zieke meisjes thuis zit en graag lekker wat voor mezelf wil doen.
Omdat Shimelle's online classes heel leuk zijn.
Omdat jij ook meedoet.
Omdat mijn wasmachine kapot is.
Nou, daarom dus!

Marianne

Ok, laten we eens een kansje wagen!
Ik heb een tijdje terug pas Shimelle's blog (bij toeval) ontdekt en ik was direct een groot fan van haar! Ik {hartje} haar video's, ze geven me zoveel inspiratie! Maar ik heb nog net even een extra zetje nodig om wat meer lay-outs te scrappen. Daarom dusssss.....

Groetjes,
Marianne

Saskia K

Waarom? Omdat mijn scrapkamer staat te verstoffen, met daarin veel, heel veel papier en dan vooral papier wat gewoon te mooi is en wat ik niet dùrfde te gebruiken.
Mijn scrapkamer is nu zolder geworden, achter een hobbel troep (wat wil je met 2 kleine jongens)liggen m'n scrapspullen en ik weet dat het daar ligt. Ik kan het niet weg doen "ik heb het vast een keer nodig" denk ik steeds. "Het is te mooi" en "Waar had ik het ook alweer voor gekocht....?". In de tussentijd ben ik overgestapt op digitaal, maar ik heb nog ZOVEEL echt scrapspul liggen en dan vooral papier en afgedrukte foto's. Het zou toch fijn zijn om er iets mee te doen. Dus HELP, ik kan dat feestje wel gebruiken. Bedankt voor de mogelijkheid om te winnen.

groetjes,
Saskia

Alette

Jarenlang heb ik gescrapt, vond het geweldig, dat papier door je handen laten gaan distressen, noem maar op. We hebben samen oline leuke dingen gedaan en ik werd iedere keer weer aangestoken om te gaan scrappen. Maar 2 jaar geleden zakte het ineens in. Waarom weet ik niet want ik kocht nog wel leuke papiertjes en had ideetjes genoeg. Maar aan het scrappen kwam ik niet toe. Nu ik de snoep winkel heb kom ik helemaal nergens meer aan toe maar het blijft kriebelen. Dus wie weet is deze online party net dat gene wat ik nodig heb om weer leuke dingen te gaan maken:)

gr Alette

Olivia

I save EVERY scrap of paper (even the ridiculously small!) I'm trying hard to use them up but could definitely use some help there. Love your mini books, so inspiring! Hoping that's what your project for the class will be. Joining the party would give me the encouragement I need to make such pretty creations too :)

www.facebook.com/profile.php?id=1528713203

I need tyo win this class, because I am on a spending freeze, because I have more stuff than I can shake a stick at.

Katie

I need to win because Shimelle is sooo freaking awesome and I have alot of pictures I need to scrapbook!!

-Katie

marlies

nog net op de valreep zie ik deze geweldige give-away nog eventjes. Natuurlijk wil ik deze graag winnen ;-) En waarom ? omdat ook ik zoveel foto's heb liggen van ons meisje en die toch eindelijk gescrapt moeten worden voordat er weer een nieuwe lading foto;s aankomt (verjaardag/sinterklaas en kerst)

Super dat je ons deze kans geeft Revlie !

marlies

hahahahaha voor mijn gevoel is het dus al vrijdag ! Heb ik vaker last van omdat ik op vrijdags nooit werk en nu dus al eigenlijk mijn weekend ingaat. Nou ja hoe dan ook....

ginny

I would love to win a spot in this class! I have lost my scrapping mojo somewhere, and I can't find it :( I need some inspiration STAT!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...