« gotta love this | Hoofdmenu | rapapa....rapapaaaaa »

06/14/2011

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Linda Flens

I'm still working om my granny squares off course, but this weekend I went crazy on lay-outs, finished 6 doubles and 2 single pages. Wow! Think my scrap-block is gone now!

Canr' wait to see the results of the bag!

Marit

Om vrolijk van te worden! Ik vind hem veeeeeeeel leuker dan de 'macramee-tas' die ik in een ver (heel ver!) verleden moest maken tijdens de handwerkles (ja gekkie, dat was toen hip. Begin jaren 70...)

gudrun

love this colorful beauty. :)

titchose

oooh zo mooi weer ! Ik ben tegenwoordig gek van regenboogkleuren, maar kom er zelf niet toe om iets te maken. Heb vorige week wel 2 kleedjes genaaid en ben nu volop bezig met de voorbereiding van mijn oma's verjaardagsfeestje. 75 jaar, toch wel bijzonder hé en het wordt een surprise party met zo'n 50 gasten, dus er is werk aan de winkel :)

Floortje Wartenbergh

Dit ziet er echt super zonnig en vrolijk uit, benieuwd naar het eindresultaat! Ik ben met veel te veel tegelijk bezig, opdrachten, kraamkado, een tas voor mezelf...pffff. Allemaal leuke dingen hoor, maar ik zou het zo graag allemaal tegelijk doen!!!!!! Silly me, maar dat zal wel nooit veranderen, haha. X

Suus

Wauw, wat mooi wordt het weer!!
Ik wou dat ik het kon, haken.
Ben laatst met mijn dochter meegegaan naar naailes. Haar artistieke megacreajuf kan oa. heel goed haken en gaf na naailes een workshop engelse dropjes haken. Nou, dat zou ik wel even doen maar dat viel tegen. Met kramp in mijn vingers ging mijn dropje/lapje een heel eigen leven leiden, haha!! Ik weet niet of ik er geschikt voor ben maar ga het zeker nog eens proberen.
XSuus

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...