« need to try this! | Hoofdmenu | fluffy heaven »

05/19/2011

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

marsha.

Owwww! Swooooon! Loved the blanket when it was half done... Now I really love it! Evening routine? Depends on what has to be done... Sometimes eat, clean up, grocery shopping, coffee, tv (love Bones too). Sometimes eat, clean up, coffee and then a combi of internet/tv or music/ crafty stuff. Oh and laundry... I do lots of laundry stuff in the evening :-s.

Floortje Wartenbergh

SUPER VET GAAF COOL! Zo mooi met dat kleurenverloop. Ik kan ook niet stoppen met granny's...het probleem is alleen dat ik nu verschillende granny projectjes tegelijk heb lopen. Heb weer een 'blog-inhaal-ronde' op het moment en dan wordt ik helemaal gek, wil overal aan beginnen! Crafty people are messy people and sleep IS for suckers....us cool people simple don't have the time to sleep.....yawn (big one!). X

eef

Love it!!!! Ben ook druk bezig :-) XOXO

monique helfrich

Waanzinnig gave rainbow blancket!!! Als ik er nu aan begin ben ik misschien klaar als er ooit kleinkinderen komen hahaha

Liesbeth

I think I might be the only one that doesn't do crochet... I'm too restless I guess! But seeing this makes me want to try... LOVE LOVE LOVE the rainbow border!
And my evening routine? Which evening do you mean? After nine thirty when the kiddos are finally in bed? Then I veg out on the couch and fall asleep!

celine navarro

this is amazing! I wish I could make one like this!

Linda

Oh wow, weer zo'n leuke!! Hihi, op deze manier ben ik de eerste heleboel maanden wel aan het haken. Ik heb ook nog 2 andere gehaakte kleden op het verlanglijstje staan, dusssss.
Nog even uitzoeken hoe ik die moet maken.
Haha, ga lekker verder zo, ik vind het leuk om naar jouw projecten te kijken!

neelu

vow! that is really really pretty. i have always wanted to make a grany square blanket, but never had the courage to embark on it :(

my routine is very similiar to yours. i love the quite and calm of the night. i seem to be productive then. AND i LOVE watching castle, bones and the likes. vow!

Jenneke

Ik ben blij dat ik niet de enige ben die het liefst alle vrije uurtjes in haar kamertje doorbrengt ;-)
Wat een geweldige deken heb je gehaakt! Die kleurtjes, helemaal super!

Fijn weekend,

XXXJenneke

Ronda P

ohh my gosh i want that blanket. it is awesome!!

Thinkie

Ik ben niet zo van de routine. Luidruchtige buren e.d. gooien m'n slaapritme regelmatig in de war (en ik heb door m'n ME veel slaap nodig), dus ik pak m'n slaap wanneer ik kan, alhoewel liefst tijdens de nacht en ochtend. Samenwonen met m'n man zorgt wel voor iets van routine, zoals rond een vaste tijd avondeten op de dagen dat hij werkt. Misschien maar goed ook, want soms vergeet ik te eten als ik alleen ben en druk bezig met het een of ander ;-) Ik denk dat een routine wel handig zou kunnen zijn aangezien ik moeite heb met het vinden van genoeg tijd voor m'n studie en nog maar weinig aan scrappen toekom. Maar routine voelt zo beperkend, ik krijg dan meteen neiging tot spijbelen, zelfs als ik hem mezelf opgelegd heb ;-)
Ik ben benieuwd naar de konijntjes! Komen ze binnen of buiten?

hilde janbroers

geweldig kleed!! Welk katoen heb je gebruikt??

Linda

LOVE the blanket! Congratulations on being so clever!
And I go to bed WAY to late too. Once kids are all asleep I get a burst of freedom and I just wanna do stuff!!
Have a happy day!

Saskia

Oh I just love the colors! So cute!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...